De Bijenkorf: Sale nu tot 70% korting

Uncategorized

0 Comments

Nu extra korting еще 70 % op vele artikelen:

– Designer                           – Dames                             – Heren
– Kinderen                          – Cosmetica                       – Wonen

Topmerken in de sale niet te missen! Kopting op items van topmerken als Nike, Hugo Boss and Calvin Klein.

1

 

De Bijenkorf is volop bezig met het invoeren van haar premium experience strategie. Hiermee zal de Bijenkorf een internationaal topniveau bereiken in merken, service en winkelbeleving. Met de focus op premium experience sluit de Bijenkorf beter aan op de huidige wensen van haar klanten. Het succes van het filiaal in Amsterdam met vele luxe merken, onderstreept dit.

Met de keuze voor een premium experience strategie is het grootste investeringsprogramma in de geschiedenis van de Bijenkorf gemoeid.

De filialen van de Bijenkorf worden door een verbetering van de look & feel op niveau gebracht van flagship store. Dit betreft ook verbouwingsprojecten van enkele jaren. Qua aanbod van merken willen we onderscheidend en vernieuwend zijn. De signatuur ligt in het midden, hogere en luxe segment.

Er wordt geinvesteerd in premium service, passend bij de ambitie om klanten op internationaal topniveau van dienst te zijn.

De binding met de klanten wordt versterkt door de introductie van Privilege Membership. Hierdoor kan de Bijenkorf beter inspelen op de wensen van de klant en zorgen voor persoonlijke communicatie en service.

Ook wordt er geïnvesteerd om de klanten online een volwaardige flagship store te kunnen bieden. De winkelvloer, fysiek en virtueel, wordt verder geïntegreerd, met optimaal gebruik van de mogelijkheden van applicaties voor smartphones, tablets en social media. Hiervan is tablet assisted sales een voorbeeld waarbij men in de winkel een bestelling online kan plaatsen, mocht bijvoorbeeld een artikel niet meer in een bepaalde kleur in het filiaal voorradig zijn.

2

Leave a Reply