30 dagars öppet köp: Prova produkterna hemma!

- Expires:

2 Comments

success 100%
This offer has expired.
Code:

Coupon Details

Garantier för dig som kund på Elgiganten. 30 dagars öppet köp: Prova produkterna hemma!

Det är inte alltid lätt att veta om en produkt passar perfekt för dig och ditt hem. Därför erbjuder vi alla våra kunder möjligheten att prova produkterna hemma i 30 dagar. Under denna period kan du enkelt lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka. Kom ihåg kvittot! Enda undantagen från öppet köp är produkter med abonnemang, mobiltelefoner, på köpet-erbjudanden samt måttbeställda varor såsom bänkskivor. På film, spel och programvaror gäller öppet köp vid obruten förpackning. Vi har även 30 dagars prisgaranti.

3 dagars tillgångsgaranti

Vi har nya erbjudanden varje vecka. För att garantera dig tillgång så har vi något som kallas 3 dagars tillgångsgaranti . Den ser till att du är garanterad annonsprodukter i upp till 3 dagar efter att erbjudandet annonserats. Om vi måste beställa ett nytt parti kan det hända att du måste vänta på leverans. I vissa fall kan vi erbjuda en liknande produkt till samma pris. Det finns vissa undantag: Näthandel, såväl som varor som vi annonserar med begränsat antal.

Prisgaranti

Elgiganten lämnar 30 dagars prisgaranti på köp. Skulle du mot förmodan hitta produkten med billigare pris hos någon annan betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Förutsättningen är att produkten är av samma märke samt har motsvarande specifikationer och kan köpas på lika villkor. Prisgarantin gäller mot lokala butikskonkurrenter och ej mot Internet.
Glöm inte att ta med kvittot.

Reklamationsrätt

Reklamationsrätten regleras under konsumentköplagen och ger dig rätt att klaga på en vara inom en bestämd tidsperiod. I Sverige gäller 3 år för privatpersoner. Reklamationsrätten följer den ursprungliga köparen och inte produkten. En reklamation ska vid upptäckt göras så snart som möjligt. Skälig tid anges till 2 månader.

Produktgaranti

Utöver reklamationsrätt, lämnar Elgiganten 1 års garanti. Vissa undantag, så som förbrukningsartiklar (exempelvis batterier) kan ha en kortare garanti. Se instruktionsboken för mer information. Garantin är frivillig, men reklamationsrätten är lagstadgad och gäller alla produkter. Den största skillnaden mellan reklamationsrätt och garanti är att under reklamationstiden så ligger bevisbördan hos konsumenten att bevisa att felet är ursprungligt.
Definitionen av ett ursprungligt fel är att felet har funnits redan vid leverans och att användaren inte har kunnat påverka felet, samt att felet inte beror på exempelvis slitage, onormal användning, vanvård eller någon form av yttre påverkan (exempelvis tapp- eller vätskeskador). På www.lagen.nu kan du läsa lagen i dess helhet.

2 Responses to "30 dagars öppet köp: Prova produkterna hemma!"

  • Sabina says:

    Good offer.

  • Gal says:

    I have joined your feed and stay up for seeking more of your excellent offers. Additionally, I’ve shared your web site in my social networks

Leave a Reply